Wat cursisten vinden

Home/Wat cursisten vinden

Wat cursisten vinden

Super…….die aaneengesloten dagen voor de cursus.

Super…….die aaneengesloten dagen voor de cursus.
5 dagen helemaal gericht geweest op die houtverbindingen.
soms lastig, maar toch goed gelukt. wel een beetje vermoeiend, maar toch mijn eigen eerste meubel gemaakt.

Erica

Prima cursussen.

Prima cursussen. Prima vakman als cursusleider, niet alleen qua vakkennis en vaardigheden, maar ook in het omgaan met de cursisten.

Henk

Dit was mijn eerste cursus maar niet mijn laatste.

Als een wat gevorderde amateur heeft de cursus Bovenfrees mij veel gebracht. Niet alleen in het gebruik van de machine, maar ook in het verwerven van inzicht hoe je van het frezen een succes kunt maken: voorbereiding en de juiste werkvolgorde! Dit was mijn eerste cursus maar niet mijn laatste.

Karel

Ik kom zeker terug

Dag Bert,

Ik was hartstikke moe gistermiddag, maar het was zeer leerzaam, hier heb ik wat aan. Niet gratis maar je hebt wat 🙂
Ik kom zeker terug voor bijvoorbeeld de cursus bovenfrees.
met vriendelijke groet,
Simon

Simon

Uiterst leerzaam

We waren met een gemengde groep van 6 participanten: twee dames, waarvan een jong en een middelbaar en vier mannen, waarvan een middelbaar en drie 65+ (waaronder vader en zoon).
Bert Kok gaf de cursus op een effectieve wijze en in een prettige sfeer, zoals wij dat ook samen tijdens de introductiedag hadden ervaren. Wanneer iemand té precies bezig was, kreeg hij ontspannen het advies om de lat voor zichzelf  iets minder hoog te leggen Ook tijdens koffie- en lunchpauzes bracht Bert, als de gesprekken een keer stil vielen, die op soepele wijze weer op gang.

Het programma zit goed in elkaar en tempo werd gedurende de vijf dagen gaandeweg opgevoerd. Het programma was afwisselend en was – naast een ruim aantal ‘proefstukken’ – gericht op het zelf maken van een kastje met glazen deurtje, waarin de geoefende houtverbindingstechnieken toegepast werden. Op de laatste middag kregen twee rustpunten (behandeling van schaaftechniek en van nuttige literatuur) iets te langdurige aandacht, waardoor  men om vijf uur nog niet klaar was.

Hoogtepunt van het programma was voor mij het in elkaar lijmen van de kast-‘body’ en het afhangen van de scharnieren en sluiting. Uiterst leerzaam om te leren hoe je binnen 20 minuten (door het eerste aanzetten van de houtlijm bepaald) met gebruik van zo’n 8 lijmtangen alle halfhout-hoekverbindingen in één keer in alle richtingen haaks verlijmt en zo nodig opgetreden afwijkingen bijstelt.

Peter

Werkelijk fantastische tweedaagse Woodrat cursus

Beste Bert,

Thuis gekomen wil ik je graag  nog eens van harte danken voor de werkelijk fantastische tweedaagse Woodrat cursus, in het bijzonder voor je grote didactische vermogen, je eindeloze geduld als ik weer iets verkeerd deed en voor het feit dat je een heel weekend met het prachtigste weer aan ons hebt besteed in deze voor jou zo drukke tijd.  De halve schreef blijft mij bij en al je andere rake opmerkingen tussen de bedrijven door. Mijn echte angst voor de Woodrat heb je weg genomen, en nu is het verder oefenen  geblazen. Ik vond het echt moeilijk, maar vooral vanmiddag  zijn de ogen mij geopend.

Met alle goede wensen voor jou persoonlijk en professioneel, en hartelijke groet,

Jaap

Jaap

Voeg uw eigen ervaring toe

Verplicht

Wat is uw naam?
Titel voor uw referentie.
Beschrijf uw ervaring met Passen en Meten